sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Esittely. An introduction.

Tervehdys kaikille!


Pidemmän aikaa asiaa mietittyäni, ja useamman ihmisen kehoituksesta, päätin nyt aloittaa blogin kirjoittamisen. Tarkoituksenani on julkaista täällä juttuja lähinnä paperiaskarteluistani, tosin joskus saatan eksyä kauemmaksikin askartelupöydän äärestä.

Hello everyone!


After some consideration from my part and some positive remarks from people, I decided to start blogging about my papercrafts, though I might wander far from my craft table on occasion.

Leima/Stamp:Greeting Farm.
Väritys/Colouring: Spectrum Noir pencils.


Jotakin minusta:


Olen 28-vuotias hoitoalalla työskentelevä nainen. Askarrellut olen oikeastaan aina. Teini-ikäisenä tuli swappailtua useamman vuoden ajan ahkerasti. Suunnilleen neljä vuotta sitten hurahdin korttiaskarteluun, ja koko harrastus on siitä paisunut lähes kaiken vapaa-ajan vieväksi elämäntavaksi. Korttiaskartelun rinnalle on tulut skräppääminen ja nyt hiljattain mixed media ja kaikenlainen altered art. Pohjimmiltani olen silti kortteilija.

Something about me:


I'm 28 years old and I work in a retirement home. I think I've always had a passion for crafting. As a teenager, swapping decos and lyric books was my favorite hobby. About four years ago I stumbled into cardmaking. Since then cardmaking and other paper crafts, such as scrapbooking have become my passion.

Tykkään runsaasta ja romanttisesta tyylistä./I like romantic and shabby chic-styles.

13 kommenttia:

 1. ihana tää alempi kortti ♡ innolla oottelen uusia postauksia :)!

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat korttisi! Olet taitava :)

  VastaaPoista
 3. Lämpimästi tervetuloa blogimaailmaan - lisään sut heti mun lukulistalle :) Kivan näköistä jälkeä!!!

  VastaaPoista
 4. Kiva että aloitit blogin ... sitä on varmaan moni kanssa-kortteilija odottanutkin :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, kun aloitit blogin pidon! :) Pitää heti ruveta seuraamaan. Sinun työsi ovat vaan niin kauniita! :)

  VastaaPoista
 6. Hienoa, että laitoit blogin pystyyn! Luen mielelläni ja ihastelen kauniita korttejasi. :) Onnea ja menestystä blogillesi.

  VastaaPoista
 7. Kiva, että aloit pitämään blogia on kiva katsella kauniita korttejasi. Onnea myös blogillesi.

  VastaaPoista
 8. Ihana kuulla, että joku muukin kertoo tosta swappailusta! Just kirjoittelin yksi päivä blogiini tuosta aiheesta, kun yhtäkkiä muistin sen harrastuksen! Mihinköhän ne kaikki decot on varastoitu?? Olis ihana löytää ne omat joku päivä! Jos sulla on tallessa, niin tee ihmeessä postaus! Olisi ihana nähdä sun FB:t!!

  VastaaPoista