sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Jokunen kortti ja shoppailua.

Heippa.

Rauhallinen viikonloppu takana ja muutaman kortinkin sain kuluneella viikolla aikaan. Jo alkuviikosta hain postista ihanat ostokseni Dekorettesta joka on yksi kivoimpia askartelukauppoja Suomessa. Nettikaupan lisäksi Dekorettella on ihan fyysinen kauppa Sastamalassa, jossa on kiva poiketa Tampereelle päin huristellessa :)

It has been a lovely, lazy weekend. I've been a bit slow with cardmaking recently, but here's a couple cards that I've made this week. Plus some shoppings :)

Keväisen hempeää.

Kortissa on etualalla Deep Red Stampsin perhonen, jonka olen väritellyt Dylusions Ink-värisuihkeilla (ottamalla siis suoraan pullosta väriä vesisäiliösiveltimeen) ja perhosen olen käsitellyt vielä päältä Priman 3d Gloss geelillä. Tähtikranssin alkuperää en tiedä, epäilisin sen olevan Marianne Designin toy Joy:n stanssi. Kortin muut materiaalit ovat askartelupöydällä jo pidempään pyörineitä rippeitä ja kukat ovat Korttipajasta. Päälle olen vielä levittänyt valkoista, himmeästi kimaltavaa tekstuuripastaa Tim Holtzin sabluunan läpi.

This card is made mainly from bits and pieces that have been cluttering my craft table. The butterfly is a stamp by Deep red stamps and I've coloured it with Dylusions inks and a water brush pen. I've also added Prima Marketing's 3d Gloss gel on top of it. I'm not sure whose die the circle of stars is, my best guess is either Joy!'s or Marianne Design's. There's also white glitter structure paste added through a Tim Holtz stencil.

Hääparille.

Tässä kortissa on Heidin Korttipajan onnitteluteksti ja Dekorettesta ostettu sydän. Taustalla on kakkupaperi ja Priman pitsiliina stanssilla stanssailtu kuvio. Paljon kukkia, papereita kerroksittain, perhosia ja harsokangasta

The heart shape is from Wyzinanka, doily die is from Prima Marketing.

I love shopping!

Ja sitten ne ostokset. Mitäänhän en olisi tarvinnut, askarteluhuone pursuaa jo nyt ovestaan ulos... Mutta kun kaikkea ihanaa ja houkuttelevaa oli tarjolla, niin sorruin tilaamaan.

Ihania leimasimia :)


Kauniita stansseja.

Suomalaiset askarteluverkkokaupat ovat siitä(kin) ihania, että pienempiä ja isompia kaupanpäällisiä/näytteitä löytyy useimmista tilauksista. Ja toki en niitä missään nimessä odota saavani, mutta jos paketista jokin pieni lahjus paljastuu, niin kyllähän se saa hyvälle mielelle. Kiitoksia siis Dekorettelle näistä IHANISTA kaupanpäällisistä, ovat kaikki just tyylisiäni.

Tällaista sunnuntaihini. Nyt en varmaankaan jokuseen viikkoon askartele, postissa odottaa 5 kiloa pokkareita ja minä odotan malttamattomana niiden lukemista :)


2 kommenttia:

  1. Taas kerran kauniita kortteja! Taattua Jennin laatua! 😉 Ja mukavat ostokset! onko tuo hääparille kortin pitsi kuvio stanssattu tuolla uudella violetin värisellä stanssilla? Näyttää nimittäin tosi kivalta, josko kans tilais!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista <3 Juu, pitsi on stanssattu just tuolla uudella violetin värisellä stanssilla. Primalta on muitakin noita kakkupaperistansseja, tuo tuntuu leikkautuvan kaikkein parhaiten :)

      Poista